09124653951
livePhone
خرید تیرچه در تهران

خرید تیرچه در تهران

تیرچه، ساختاری در صنعت ساخت و ساز است که به پیمانکاران امکان بررسی، مدیریت و ثبت پروژه ها را در هر مرحله می دهد. تیرچه ها در واقع یکی از مهم ترین عناصر تکیه گاه سقف و کف و پوشش ساختمان ها هستند. اصولاً تیرچه های ساخته شده از چوب، فولاد یا بتن مسلح برای تحمل وزن دیوار به موازات یکدیگر قرار می گیرند. همچنین به منظور افزایش سرعت ساخت و ارتقای کیفیت کار، تیرچه هایی به صورت پیش ساخته وجود دارد که از آرماتور و بتن ساخته شده و بیشتر برای سقف استفاده می شود. پس اگر ساکن تهران هستید و یا قصد ساخت و ساز در این منطقه را دارید، نگران نباشید، تیرچه پایدار با قیمت مناسب در اختیار شما قرار می دهیم.



مراحل خرید تیرچه مراحل خرید تیرچه


:توضیحات

خرید تیرچه در تهران

با پیشرفت علم، تیرچه‌های بتنی جایگزین تیر‌های نامقاوم در صنعت ساختمان‌سازی شدند. تیرچه‌ها قطعاتی از پیش ساخته شده متشکل از بتن و فولاد هستند که برای تولید آن‌ها، بلوک‌ها در بین تیرچه‌ها، تحت عنوان قالب و با بتن پوششی درجا ریخته شده مقطعی T  شکل را ایجاد می‌کنند.

این مصالح ساختمانی باعث شدند که سقف با استحکام بالاتر ساخته شده، و ساده‌تر اجرا شود. اگر ساکن تهران هستید و یا قصد ساخت و ساز در این منطقه را دارید، نگران نباشید، ما در تیرچه پایدار انواع تیرچه را با قیمت مناسب در اختیار شما قرار می‌دهیم.

 

 توضیحات:

 تیرچهها، چوب‌های چهارتراش یا الوار افقی از جنس چوب مهندسی شده یا فولاد هستند؛ که در صنعت ساخت و ساز استفاده می‌شوند. تیرچه ها در واقع یکی از مهم‌ترین عناصر تکیه‌گاه سقف و کف و پوشش ساختمان‌ها هستند. اصولاً تیرچه‌های ساخته شده از چوب، فولاد یا بتن مسلح برای تحمل وزن دیوار به موازات یکدیگر قرار می‌گیرند.

همچنین به منظور افزایش سرعت ساخت و ارتقای کیفیت کار، تیرچه‌هایی به صورت پیش‌ساخته وجود دارد که از آرماتور و بتن ساخته شده و بیشتر برای سقف استفاده می‌شود.

 تیرچه چیست؟

تیرچه یکی از قطعات بتنی پیش ساخته با آرماتورهای بتنی و فولادی است. ستون های سیمانی با قرار گرفتن در بین تیرچه ها به صورت قالب و با پوشش سیمان تشکیل یک مقطع T شکل را می‌دهند. به طور کلی اجزای تیرچه شامل بتن، آرماتور بالایی، آرماتور عرضی، کششی و... است. در ساخت این محصول حداقل ضخامت بتن 40 میلی‌متر و حداقل عرض آن را 100 میلی‌متر در نظر می‌گیرند. میلگرد‌های فشاری اصلی و کششی از نوع آجدار بوده و حداقل 8 میلی‌متر قطر دارند.

میلگرد‌های مهاری نیز از نوع ساده انتخاب می‌شوند و 6 میلی‌متر، قطر در نظر گرفته شده برای آن است. به طور کلی تیرچه ها از دو نوع خرپایی و تیرچه‌های پیش ساخته تشکیل می‌شوند. تیرچه بر اساس کاربرد و ضخامت میلگرد بالا و پایین به چند دسته تقسیم می‌شود. انواع تیرچه عبارتند از:

 تیرچه پاشنه بتنی مسکونی، با میلگردی به ضخامت 8 و 10

تیرچه پاشنه بتنی تجاری، با میلگردی به ضخامت 10و 12

 تیرچه پاشنه بتنی پارکینگ، با میلگردی به ضخامت  12و 14

پرمصرف‌ترین و رایج‌ترین نوع تیرچه که بیشتر پیمانکاران و مهندسین در ایران از آن استفاده می‌کنند، تیرچه خرپا است.

 کاربرد تیرچه‌

 همانطور که گفتیم تیرچه‌‌های بتنی یکی از مهم‌ترین و کاربردی‌ترین قطعات در ساخت‌وساز به خصوص سقف هستند که به دلیل قرار دادن آرماتور در تیرهای بتنی مشکل ضعف مقاومت کششی در این قسمت را حل می‌کنند. بنابراین از این محصول برای ساخت برج ها و سازه‌های بلند استفاده می‌شود. تیرچه بتنی کاربرد وسیعی دارد، در صورت استفاده در سازه‌های آجری، باید آن را در دیوار باربر شناژ به صورت افقی قرار داد.

عرض این شناژ به اندازه عرض دیوار و ارتفاع آن حدود 35-40 سانتی متر است و باید حداقل به 4 میلگرد تقویت کننده به ضخامت 12-14 سانتی متر مجهز باشد. همچنین در صورت استفاده از تیرچه های بلوک در سقف ساختمان های بتنی، از آنجایی که ارتفاع پل منتهی به پشت بام می‌تواند بیشتر باشد، بهتر است این اختلاف ارتفاع با بتنی که زاویه 45 درجه دارد، پر شود.

انواع تیرچه

 تیرچه از ترکیب دو مصالح ساختمانی مهم میلگرد و بتن ساخته می‌شود که به صورت پیش ساخته تولید و به فروش می‌رسد. از پیش ساخته بودن این محصول به کاهش هزینه ها و سهولت نصب آن کمک می‌کند. از طرفی این محصول انواع مختلفی دارد که در تولید قابل سفارش بوده و هر روز به بازار عرضه می شود.

انواع تیرچه پیش ساخته شامل تیرچه خرپایی، تیرچه پاشنه بتنی، تیرچه اشپنیت، تیرچه دوبل، تیرچه‌های بتنی، تیرچه کرومیت، تیرچه پیش تنیده، تیرچه قالب سفالی و تیرچه جان باز می‌شود. برای سفارش تمامی این محصولات می‌توانید از طریق شماره درج شده با ما تماس بگیرید و نمونه مورد نظر خود را بخرید.

عوامل موثر بر قیمت تیرچه در تهران

‌ برای انتخاب و خرید تیرچه های بتنی، انتخاب نوع و اندازه تیرچه ها توسط مهندس و مجری ساخت بسیار مهم است. از طرفی به دلیل استفاده از فولاد، سیمان و بتن در ساخت تیرچه‌، قیمت تیرچه‌ بتنی می‌تواند به قدری نوسان داشته باشد که دستیابی به قیمت های دقیق فروش برای سازندگان و کارفرمایان دشوار باشد. برای پرس‌وجو در مورد مقادیر تیرچه‌، باید موارد زیر را در نظر بگیرید:

  • سایز میلگرد و درصد تقویت
  • طول دهانه تیرچه
  • طول تیرچه
  • زیگزاگ
  • ضخامت میلگرد بالا
  • ضخامت میلگرد پایین

 پس از تعیین این موارد می‌توانید از هزینه هر متر تیرچه متر و قیمت هر شاخه مطلع شوید. به خاطر داشته باشید که در هنگام خرید تیرچه باید به چند نکته توجه داشته شود، از جمله:

  1. عرض تیرچه نباید کمتر از 10 سانتی متر باشد.
  2. فاصله بین دو جفت باید حداکثر 75 سانتی متر در نظر گرفته شود.
  3. فاصله بین دو بلوک پس از نصب در دو طرف تیر نباید بیش از 6.5 سانتی متر باشد.
  4.  فاصله بالای تیرچه روی آستر بتنی از محور تیرچه تا فاصله محور باید حداقل یک دوازدهم باشد.
  5. حداقل قطر سقف برای یک تیرچه با تکیه گاه نرم باید یک بیستم دهانه محاسبه شود.
  6.  حداکثر مسافت طی شده توسط تیرچه های منفرد باید کمتر از 8 متر باشد.

 مزایا و ویژگی‌های تیرچه

تیرچه های بتنی عموماً از آرماتورهای فولادی و بتنی ساخته می شوند که بر اساس ضخامت میلگرد و البته کاربرد تیرچه به سه دسته تیرهای بتنی پارکینگی، تجاری و مسکونی تقسیم می‌شوند. در تیرچه بتنی استاندارد یکی از مهم‌ترین و تاثیرگذارترین عوامل تعیین کننده کیفیت و البته قیمت نوع میلگرد استفاده شده و سطح مقطع آن در تیرچه بتنی می‌باشد. نوع بتن و ضخامت پوشش بتنی نیز در مقاومت سقف مهم است.

 از دیگر مزایا و ویژگی های بلوک بتنی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سرعت بالا در نصب و کاهش کار کارگاهی
  • کاهش هزینه‌های تولید
  • مقاومت بالا در برابر نیروهای متقاطع مانند باد و زلزله
  • عدم نیاز به نیروی خاصی در زمان اجرا
  • عایق صوتی ناشی از شمع‌بندی در هنگام نصب سقف
  • عایق صدا، حرارت و حفظ رطوبت
  • هزینه‌های نصب کم به دلیل وزن کم واحد بلوک
  • کاهش هزینه‌های نهایی به لطف استفاده از بلوک‌های توخالی در تیرچه
  • عدم نیاز به جرثقیل در ساختمان های بلند به دلیل وزن سبک (حمل آسان توسط کارگران به طبقات) اجرای همزمان چند سقف و عدم نیاز به استفاده از جک در زیر سقف
  • ایجاد یکنواختی بیشتر در زیر سقف و کاهش مصرف گچ
  • مقاومت بالا در برابر آتش

 معایب تیرچه‌

 اگرچه تیرچه های بتنی دارای مزایا و معایب خاصی هستند، اما استفاده نادرست و قرار گرفتن در معرض هوا و رطوبت می تواند باعث افت کیفیت و پوسیدگی آن‌ها شود. از دیگر معایب تیرچه ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • محدودیت‌های اجرایی در سقف‌های قوسی و مثلثی
  • عدم استحکام
  • متصل کردن میلگرد به ورق آهن کف با جوش‌های غیر همگن
  • عدم جاگذاری مناسب باعث شکسته شدن پاشنه تیرچه

 سخن آخر

اگر می‌خواهید کیفیت ساخت و ساز و ایمنی ساختمان را افزایش داده و خطرات احتمالی را به حداقل برسانید، باید از مصالح مرغوب و استاندارد استفاده کنید. یکی از این مصالح کاربردی تیرچه است.

تیرچه استاندارد بر اساس ضوابط و استانداردهای تعیین شده توسط اداره اصلی معماری و ساختمان تولید می شود و در فرآیند تولید محصول کلیه قوانین با کیفیت رعایت می‌شود. ما خرید تیرچه استاندارد را برای شما سازندگان و کارفرمایان آسان و راحت کرده‌ایم.

شما می‌توانید قیمت روز تیرچه را از سایت محاسبه کنید و یا برای استعلام با تیرچه پایدار تماس بگیرید. تیرچه‌ها در کم‌ترین زمان ممکن آماده شده و به محل پروژه ارسال می‌شوند. در این مطلب معایب و مزایای تیرچه را برای شما عزیزانی که در تهران و حومه به ساخت و ساز مشغول هستند به اختصار توضیح دادیم. سوالاتی که در زمان خرید در مورد تیرچه دارید در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.